Ransagning afslørede næsten 22 kg amfetamin i Jægerspris

En 37-årig mand er i dag blevet varetægtsfængslet efter fund af 21,7 kg amfetamin på en adresse i Jægerspris.

Det var efterforskere fra Midt- og Vestsjællands Politi, som i et stykke tid har arbejdet med en sag om salg af narkotika. Politiet modtog oplysninger om, at en 37-årig mand med tilknytning til adresse i Ishøj skulle ligge inde med narkotika på en adresse i Jægerspris.

Derfor rykkede politeit i går ud og ransagede adressen i Ishøj og adressen i Jægerspris. Mens man ikke fandt noget i Ishøj, så afslørede ransagningen af adressen i Jægerspris ikke mindre end 21,7 kg amfetamin og diverse effekter, som politiet sætter i forbindelse med salg af narkotika.

Den 37-årig blev anholdt og han blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde, sigtet for for salg og besiddelse af 21,7 kg amfetamin.

Retten valgte, at varetægtsfængsle den 37-årige i fire uger, mens politiet fortsat efterforsker sagen. Selvom det store narkofund blev gjort i Nordsjællands Politikreds, er det fortsat Midt- og Vestsjællands Politi, som efterforsker sagen.