Sager hænger sammen: Shell-røver blev holdt fanget

Røveriforsøget mod Shell-tanken på Askelundsvej og politiets undersøgelse af et “muligt mistænkeligt forhold” på Byvej viser sig, at hænge sammen.

En 54-årig mand fra Frederikssund blev natten til fredag anholdt efter et mislykket røveri mod Shell-tanken på Askelundsvej.

Fredag formiddag rykkede politiet ud til et hus på Byvej, som blev afspærret mens politiets teknikere undersøgte huset nærmere. Politiet holdt informationerne om årsagen tæt ind til kroppen og oplyste blot, at man undersøgte et “muligt mistænkeligt forhold”.

Den anholdte 54-årige mand blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for røveriforsøg og overtrædelse af våbenloven. Ved grundlovsforhøret fortalte han, ifølge mediet sn.dk, at han var blevet frihedsberøvet, udsat for vold gennem længere tid og til sidst tvunget til at begå røveriet mod Shell-tanken.

Politiet har også en mand, som bl.a. er sigtet for frihedsberøvelse og vold mod den 54-årige.

Der er nedlagt navneforbud i sagen.

Læs også: Politiet undersøger “muligt mistænkeligt forhold” og Forsøgte at røve tankstation