Lokalt islæt blandt Dansk Folkepartis folketingskandidater

Dansk Folkeparti har i dag præsenteret i alt 67 kandidater til det kommende Folketingsvalg – og der er lokale islæt blandt kandidaterne.

Den ene er Jannie Bøgh, som er 1. suppleant for Dansk Folkeparti i Frederikssund Byråd.

Den 42-årige Jannie Bøgh stiller op i Københavns Storkreds – Samme storkreds, hvor Peter Skaarup var valgt som den eneste for DF. Han meldte sig ud i juni og har siden meldt sig ind i Danmarksdemokraterne, som han således nu repræsenterer i Folketinget.

Ved det seneste kommunalvalg i november sidste år fik Jannie Bøgh 228 personlige stemmer.

Gert Løfgren fra Slangerup er også en af partiets kandidater, som har tilknytning til vores område. Gert Løfgren er opstillet I Rudersdalkredsen i Nordsjællands Storkreds.

Gert Løfgren var opstillet til Frederikssund Byråd ved kommunalvalget sidste år. Her fik han tredjeflest personlige stemmer blandt partiets kandidater, da 221 vælgere satte kryds ved hans navn på stemmesedlen.

Tidligere på året valgte partiforeningen i Frederikssund, at stille Rune Oliver Christensen op som partiets kandidat i Frederikssundkredsen i Nordsjællands Storkreds. Rune Oliver Christensen er lokalformand for Dansk Folkeparti Helsingør.