To venstrefolk forlader partiet – bliver løsgængere i byrådet

Byrådsmedlemmerne Michael Tøgersen fra Frederikssund og Charlotte Drue Aagaard fra Lyngerup har valgt at forlade Venstre for i stedet at blive løsgængere.

På Facebook skriver Michael Tøgersen bl.a.

“..primært grundet et ikke tilfredsstillende samarbejdsklima i V og en udbredt blokpolitik, så bilder jeg mig ind, at jeg som en del af en mindre enhed kan være mere fleksibel og trække flere beslutninger i borgerlig retning.”

Også Charlotte Drue Aagaard har kommenteret sin udtrædelse på Facebook:

“Jeg har lovet min familie, at lokalpolitik skulle bibringe mig positiv energi. Særligt når man ser på hvor mange timer jeg bruger. Men den følelse har jeg ikke haft længe. Jeg har også lovet mig selv, at den dag den følelse forsvandt, ja – så skulle jeg træffe et valg. Enten stoppe helt – eller vælge en anden vej.”

Fremover vil de to arbejde forsøge at gøre deres indflydelse gældende som løsgængere.