Medie: DF-top kendte til viceborgmesterens alkoholproblem

I følge mediet bt.dk var toppen i Dansk Folkeparti vidende om, at Lars Thelander Bostrøm havde et alkoholproblem.

Fredag i sidste uge blev Lars Thelander Bostrøm anholdt i sit hjem i Gerlev og sigtet for spirituskørsel. Samtidig valgte politiet, med baggrund i en formodning om høj alkoholpromille, at beslaglægge hans bil. Overfor sn.dk nægtede viceborgmesteren sig fredag skyldig i spirituskørsel, og fortalte, at det var en veninde som havde kørt bilen.

Men episoden i fredags var ikke første gang, at partiet hørte om, at han skulle have problemer med alkohol.

Til bt.dk. siger Dansk Folkepartis partisekretær, Steen Thomsen:

-Jeg har kendt til alkoholproblemerne i noget tid, og vi har også holdt et par møder med Lars for at få styr på det. Men efter jeg læste om spirituskørslen i aviserne, ringede jeg til ham lørdag morgen og sagde, at han ikke kunne være medlem af Dansk Folkeparti længere.