Frederikssund tabte på udebane

Efter sidste uges uafgjorte 2-2 kamp mod Solrød FC, mødte Frederikssund IK lørdag Union på udebane.

Union ligger i bunden af Danmarksserien pulje 1, så det så umiddelbart ud som en overkommenlig opgave for FIK. Men dagen skulle vise noget andet.

Union viste fra start, at de gerne ville have point, men det var svært for dem, at komme til afslutninger. Dog lykkedes det efter godt 20 minutter, da en Union-spiller var tæt på at sende bolden i mål med hovedet.

Kampens eneste mål blev scoret i 42. minut. Det var Rasmus Nørgaad, som bragte Union foran 1-0.

Efter pausen blev fighterne tændt, hvilket resulterede i en stribe gule kort til begge hold, uden det hjalp det store på chancerne for scoring.

Først hen i mod slutningen kom det til gode muligheder for begge hold, bl.a. fik Frederikssund placeret et skud i sidenettet og Union fik sendt bolden over målet.

Det blev dog ikke til flere mål, kampen endte 1-0 til Union.