18-årig sigtet for spirituskørsel – bil endte på taget

En 18-årig mand fra Skibby er blevet sigtet for spirituskørsel efter et færdselsuheld ved Greve.

Kort efter klokken halv seks søndag morgen modtog politiet en anmeldelse om, at en bil var forulykket i en rundkørsel på Mosede Landevej. Da politiet ankom til stedet var ambulancen fremme og redderne igang med at tilse to mænd.

Føreren af den forulykkede personbil var en 18-årig mand fra Skibby, som blev skønnet påvirket af spiritus, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. På skadestuen fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og efterfølgende løsladt, idet han var sluppet med diverse knubs.

Med i bilen var en 18-årig mand fra Greve, som blev bragt til skadestuen til undersøgelse, men også han var sluppet fra uheldet med diverse knubs.

Uheldet skete, da den 18-årige mand fra Skibby kom kørende mod øst ad Mosede Landevej og i rundkørslen ramte en kantsten, så han mistede kontrollen over bilen. Bilen væltede om på taget.

Politiet oplyser, at ingen andre trafikanter var involveret i ulykken, og den 18-årige fører kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.