Biljagt fra Jægerspris til Skibby: 17-årig mand anholdt

En 17-årig ung mand blev sent søndag aften anholdt efter en længere biljagt fra Jægerspris til Skibby.

Biljagten startede klokken 21.13, da en politipatrulje eftersatte en personbil ved Møllevej i Jægerspris. Jagten gi videre ad Hovedgaden, Færgelundsvej, Skovnæsvej, venstre ad Bygaden gennem Gerlev og videre ad Tørslevvej gennem Tørslev. Dernæst ad Østergade i Skuldelev og højre ad Vestergade og Skuldelevvej til Skibby. I Skibby så til venstre ad Kikkerbakken inden Hovedgaden, men da Kikkerbakken er blind, smed føreren bilen og løb fra stedet til fods, mens patruljen fik fat i en passager i bilen.

Efter lidt efterforskning kunne politiet klokken 23.02 banke på ved en adresse i Jægerspris, hvor den formodede fører af bilen, en 17-årig mand fra Skibby, i første omgang blev sigtet for kørsel uden førerret. Det kan dog munde ud i flere sigtelser, når hændelsesforløbet bliver undersøgt nærmere, oplyser Nordsjællands Politi.