Overholdt ikke sin vigepligt – bilist sigtet for spirituskørsel

To biler var mandag eftermiddag involveret i et færdselsuheld på Hovedgaden i Skibby.

Uheldet skete ved 17.30-tiden, da en 45-årig kvindelig bilist fra Jægerspris kom kørende i sydlig retning ad Hovedgaden, hvor hun drejede til venstre uden at benytte sit blinklys, hvorved overtrådte sin ubetingede vigepligt og påkørte en 60-årig kvindelig bilist fra Skibby.

En patrulje kørte til stedet, hvor de vurderede, at den 45-årige kvindelige bilist formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og for manglende overholdelse af sin ubetingede vigepligt.

Ifølge politiet sket der ikke umiddelbart nogen personskade ved uheldet, men den 45-årige kvinde blev efterfølgende kørt på hospitalet for at udtaget en blodprøve, som skal fastslå hendes eventuelle prævise promille.