Nyåbnet fitness dk i Sillebroen er kommet godt fra start

Medlemmerne er strømmet til i de første uger efter Fitness.dk åbnede i Sillebroen.

Allerede inden centret åbnede i oktober, havde mange skrevet sig op som medlemmer. Succesen fortsatte på åbningsdagen, hvor mange nysgerrige besøgte centret for at se det og for at blive medlem.

– Vi har fået en fin modtagelse her i Frederikssund. På selve åbningsdagen var der mange interesserede forbi vores nye center, og de blev positivt overraskede over, hvor stort og flot det er, siger Lars Stounenberg-Kruse, der netop er begyndt som centermanager i det nye fitness dk. Han kommer fra et job et andet sted i Sillebroen, så han kender centret indgående.

Der er masser af liv i de nye lokaler, og i de første uger er det ifølge centermanageren tydeligt, at medlemmerne bruger centret flittigt.

Stadig plads til medlemmer
Medarbejderne byder dog fortsat velkommen til nye medlemmer, der ønsker at smide et par kilo, øge muskelmassen eller få mere energi i hverdagen.

– Det nye center er heldigvis dejlig stort, og vores stab af medarbejdere står klar til at oprette flere hold, når det bliver nødvendigt. Vi har stadig plads til flere medlemmer, og vi forventer, at antallet vil fortsætte med at stige i de kommende måneder, når de første kunder spreder ordet om faciliteterne til venner, kolleger og familier, fortæller Lars Stounenberg-Kruse.

Du kan få et kig indenfor i Fitness.dk i Sillebroen i videoen herunder (videoen er produceret af Fitness.dk).