44-årig kvinde sigtet for narkokørsel – anmeldte mand for trusler på livet

En 44-årig kvinde fra Frederikssund blev natten til søndag anholdt af politiet i Roskilde.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at en politipatrulje ved 2-tiden så en personbil med to personer i Roskilde og besluttede sig for at lave en rutinekontrol. Patruljen tændte for udrykningssignalet, for at vise bilen, at den skulle standse. Da den standsede, havde de to personer i bilen skiftet plads. Der var tale om en 29-årig mand fra Brøndby og en 44-årig kvinde fra Frederikssund.

De blev begge skønnet påvirket af narko, og blev testet med narkometeret, som viste et positivt resultat. Både den 29-årige og den 44-årige blev sigtet for narkokørsel og anholdt for at få udtaget en blodprøve.

Da politifolkene ransagede bilen fandt de 45 gram hash, hashmix og 9,93 gram amfetamin, som den 29-årige mand erkendte ejerskabet af.

Politiet mistænkte manden for at besidde narkoen med henblik på videresalg, hvilket han blev sigtet for.

Politiet beslaglagde narkoen med henblik på destruktion. Manden var desuden frakendt førerretten, og fik også en sigtelse for kørsel i frakendelsestiden.

Ved afhøring af kvinden anmeldte hun i samme ombæring den 29-årige for i løbet af dagen at have truet hende på livet. De blev begge taget med til sygehuset, hvor de fik udtaget en blodprøve.

Kvinden blev herefter løsladt, men manden blev taget med til stationen til afhøring, hvor han også blev sigtet for trusler mod kvinden. Han blev herefter løsladt, men er fortsat sigtet i sagerne.

De kan begge forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.