17 bevæbnede mænd kræves varetægtsfængslet

Når anklagemyndigheden i eftermiddag fremstiller 17 mænd ved Retten i Hillerød, vil de alle blive krævet varetægtsfængslet. De 17 blev anholdt fredag aften og afsløret med knive og slagvåben.

Som vi skrev i går, så standsede politiet tre biler ved Haldor Topsøe Park i Frederikssund. I bilerne var 17 mænd i alderen 19-33 år. Da politiet ransagede bilerne blev der fundet knive og slagsvåben.

Politiet mistænker dem for at være en del af et organiseret kriminelt netværk og de er blevet sigtet for at have til hensigt at samle sig med det formål at udøve vold og grov vold mod en anden gruppering.

– Som led i vores indsats over for de kriminelle netværk er vi på forkant med deres færden, og det var derfor, vi i går kunne skride til anholdelse af de 17 mænd, fortæller efterforskningsleder i Nordsjællands Politi, vicepolitiinspektør Lau Lauritzen.

– Jeg er meget tilfreds med, at vores efterforskning har ført til, at vi kunne anholde de mistænkte, inden de fik mulighed for at føre deres kriminelle hensigter ud i livet, siger Lau Lauritzen.

De 17 anholdte bliver fremstillet i dag fra kl. 13.00 ved Retten i Hillerød og her vil anklagemyndigheden begære dørlukning.

Læs også: 17 mænd anholdt med knive og slagvåben