Stærk sejr til Frederikssund over Glostrup

Lørdag eftermiddag var Frederikssund IK på besøg hos Glostrup FK i Sjællandsserien.

Hjemmeholdet spillede fra starten offensivt og forsøgte at presse Frederikssund. Længe så det da også ud til at blive en målløs første halvleg, indtil slutningen, hvor Frederikssund fik styr på kampen, hvilket blev understreget da Christian Helev sendte bolden i Glostrup-målet. Dermed var Frederikssund foran 0-1.

Efter pausen havde Frederikssund mere kontrol på sig selv og kampen, og trods forsøg, lykkedes det ikke hjemmeholdet at score mod gæsterne.

I 61. minut udbyggede Frederik Sommer Frederikssunds føring til 0-2 på assist af Christian Helev. Her kunne kampen såmænd godt være sluttet, men Christian Helev gjorde det syv minutter efter til 0-3 assisteret af Pelle Sørensen.

Resten af kampen forløb uden scoringer og Frederikssund kunne derfor sætte næsen hjemad med ekstra tre point i tasken. Frederikssund ligger nr. 1 i puljen med 23 point. Stenløse ligger nr. 2 med 17 point og nr. 3 er Helsinge med 15 point. Det er altså en ganske komfortabel føring, Frederikssund har på nuværende tidspunkt.