Kom helt tæt på Kronprinsesse Marys Bro

Søndag er der mulighed for at komme helt tæt på byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro, når der er “åben byggeplads” ved Marbæk.

Til dagligt kan man følge byggeriet fra en udsigtsplatform i nærheden, og selvom det er tæt på, så kan man altså på søndag komme endnu tættere på det store brobyggeri.

Under arrangementet kan man blandt andet få en rundvisning på byggepladsen og møde medarbejderne på projektet.

– Vi oplever en kolossal interesse for projektet, og derfor vil vi gerne invitere alle helt tæt på både byggeriet, maskinerne og de folk, der faktisk bygger broen, siger Leif Tullberg, bestyrelsesformand i Fjordforbindelsen Frederikssund.

Udover rundture på hele byggepladsen vil der også være aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Du kan sidde i de store maskiner, tegne dit eget vejskilt eller prøve at blande beton.

– Det er en unik chance for at se projektet helt tæt på, og jeg har ladet mig fortælle, at det bliver muligt at komme ud på den første del af brodækket og dermed få et indtryk af broen fra første parket, siger Leif Tullberg.

Arrangementet finder sted Søndag den 23. september i tidsrummet 10-15, adressen er Marbækvej 56, Frederikssund. Det anbefales at man kommer i praktisk fodtøj og passende overtøj.