Nederlag og sejr for ORI-Fodbold

Der har både været noget at snakke om – og glæde sig over hos ORI-Fodbold i denne uge.

ORI kom i store problemer, da holdet torsdag aften havde besøg af IF Skjold fra Birkerød i Serie 2.

Til at starte med, så alt meget fornuftigt ud, men IF Skjold var en tand bedre og det var da også gæsterne som scorede det første mål knap en halv time inde i 1. halvleg.

Efter pausen gik det pludselig stærkt. Små fem minutter inde i 2. halveg kom næste scoring fra gæsterne, og så fortsatte de nærmest som perler på en snor i de næste tyve minutter.

Da dommeren fløjtede kampen af var stillingen 0-6 i IF Skjolds favør.

Sejr i serie 4
Lørdag blev der da lidt at glæde sig over hos ORI Fodbold, da klubben serie 4 hold vandt over gæsterne fra Måløv BK.

Efter ca. fem minutters spil bragte ORI sig foran 1-0, men der skulle gå næsten 40 minutter før der igen belv scoret. Uheldigvis for gæsterne, var det en af deres spillere, som leverede et selvmål og dermed bragte ORI foran 2-0. Inden dommeren fløjtede til pause, fik hjemmeholdet endnu et mål og kunne dermed gå til pause med cifrene 3-0.

Med ca. 10 minutter tilbage af 2. halvleg fik ORI igen scoret på en afslutning. Kort efter rettede Måløv lidt op på stillingene, da det lykkedes at reducere til slutresultatet 4-1.