Højt humør i Cirkus Mascot

I de kommende dage er Cirkus Mascot på besøg i vores område og sætter teltet op i tre byer.

Årets forestilling, der også er Cirkus Mascots 25. jubilæum, har fået titlen “Højt Humør” og byder på halvanden times top underholdning for hele familien.

I løbet af forestillingen kan man opleve nogle sjove puddelhunde, dejlige ponyer, sprælske geder og søde grise. Tatyana, ”luftens heltinde”, flyver op under teltets top, som havde hun vinger af silke. Hendes søn, Husik, har gennem flere år optrådt med et forrygende hula-hop show og senest et jonglerings-nummer. Han har nu valgt at kombinere de to genrer, for at tage publikums forbløffelse mod ny højder.

Derudover er der selvfølgelig Klovnen Gulio, som altid er fuld af spas. Blandt andet har han i år valgt at tage sin datter, Juliya, som assistent. Begge er de friske på nye, komiske og festlige fjollerier.

Cirkus Mascot sætter teltet op ved Dyreklubben på Marbækvej i Frederikssund tirsdag d. 7. august. Ved Jægersprislejren i Jægerspris onsdag d. 8. august og på Hjørnet af Sølvkjærvej og Østergade i Skuldelev torsdag d. 9. august. Forestillingen begynder alle dage kl. 17.00.

Se mere om priser og billetter på www.cirkus-mascot.dk.

This slideshow requires JavaScript.