Cirkus Baldoni spiller i Kulhuse

Sommertid er cirkustid og hvis man kan lide akrobater og klovnerier så har Cirkus Baldoni en forestilling for hele familien.

I år er det 20 år siden, at Cirkus Baldoni blev til og det fejres med et brag af en fødselsdagsforestilling. Forestillinge præsenteres af bugtaler og musicalstjerne, Peter Nærgaard, der med løven Leonardo og hunden Charlie leder publikum igennem et festfyrværkeri af artister der jonglerer, balancerer, udfører kraftanstrengelser og numre der begejstrer og henrykker publikum i alle aldre. Kloven Allando, der sidste år var et stort hit blandt børnene, er tilbage med nye numre.

Info:
Cirkus Baldoni
Dato: Søndag d. 11. juli, 2022. Kl. 15.00.
Sted:  v/DCU Camping – Kulhusevej 199, 3660, Jægerspris
Yderligere information og biletter: www.baldoni.dk.