Medie: Viceborgmester anholdt for spirituskørsel

Viceborgmester Lars T. Bostrøm (O). Foto: Frederikssund Kommune.

Viceborgmester Lars Thelander Bostrøm (O) blev fredag morgen anholdt og sigtet for spirituskørsel ved sit hjem i Gerlev. Han nægter, at have kørt bilen.

Det skriver sn.dk.

Ifølge mediet var promillen så høj, at politiet valgte at beslaglægge hans bil, for senere konfiskation.

Viceborgmesteren bekræfter overfor sn.dk, at han blev sigtet for spirituskørsel og bilen blev beslaglagt, men han nægter spirituskørsel. I stedet forklarer han, at det var en veninde, som kørte bilen.

Lars Thelander Bostrøm, der er valgt til byrådet i Frederikssund Kommune for Dansk Folkeparti blev sidste år vraget, i forbindelse med partiets opstillingsmøde forud for kommunalvalget i år, og er således ikke at finde på stemmesedlen, når kommunens borgere går til stemmeurnerne den 16. november.