Mand fotograferede børn i børnehave

Arkivfoto: Free-Photos fra Pixabay

Nordsjællands Politi oplyser, at man torsdag eftermiddag kl. 14.07 modtog en anmeldelse om, at en ansat i Børnehuset Mariendal på Frederiksborgvej klokken 12.30 havde observeret en mand, som stod og tog billeder af børnene i børnehaven hen over hegnet.

Manden blev konfronteret af den ansatte og havde ikke umiddelbart en god forklaring på hans foretagende, og den ansatte bad ham stoppe med at tage billeder, hvorefter han forsvandt fra stedet.

En patrulje kørte til området, hvor de kiggede efter manden, som dog ikke længere var at finde i området. Nordsjællands Politi vil gerne tale med manden med henblik på at fastslå årsagen til hans foretagende på stedet.

Manden beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 45-49 år, 175-185 cm, almindelig af bygning, brun i huden og med kort sort hår, hvori der var grå stænk. Iført rød langærmet trøje og grå bukser. Han talte dansk.