Ville køre videre – politiet brugte peberspray mod bilist

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En politipatruljse standsede tirsdag aften klokken 20.10 en bil ved Dagli’Brugsen i Dalby.

Her konstateredes det, at bilisten – en 50-årig mand fra Hornbæk – ved en tidligere lejlighed havde fået inddraget sit kørekort og derfor slet ikke måtte køre bil. Han blev derfor anholdt og sigtet for at køre bil uden førerret.

Manden ville dog have lov til at fortsætte sin kørsel og ville ikke udlevere sin bilnøgle, da patruljen bad om denne. Han satte sig her voldsomt til modværge, og patruljen måtte derfor benytte peberspray mod manden, oplyser Nordsjællands Politi.

55-årig uden kørekort
Klokken 20.42 standsede politiet en anden bilist ved Dagli’Brugsen.

Denne gang var der tale om en 55-årig mand fra Frederikssund.

Han blev sigtet for at have kørt bil, selv om han ikke havde generhvervet sin førerret efter den var frakendt ved en tidligere lejlighed.