Trafikalt kaos i Jægerspris – nu skal der asfalteres om natten

I de seneste dage har bilister, cyklister, fodgængere og offentlig transport oplevet noget nær trafikalt kaos i Jægerspris.

Byens hovedgade asfalteres i øjeblikket og det betyder afspærring af den stærkt trafikerede vej med dertil hørende omlægninger af trafikken, der er blevet ført af villaveje rundt i byen.

Brugere af den offentlige transport har også været påvirket af asfaltarbejdet. Buslinjerne har nemlig også været omlagt, så der i mange tilfælde har været tale om ekstra lang gåtur til nærmeste busstoppested. I tirsdags gik det helt galt, da man lavede akutomlægninger af de i forvejen omlagte busruter uden, at det fremgik af stoppestederne. Det betød at mange kunder måtte vente forgæves på bussen.

Nu skal asfaltarbejdet udføres om natten, ikke fordi det skaber store trafikale problemer, men fordi trafikken skaber problemer for asfaltarbejderne. Af Frederikssund Kommunes hjemmeside fremgår det, at “medarbejderne hos asfaltfirmaet oplever en meget ringe forståelse fra bilisternes side i forhold til arbejdet. Således bliver der kørt meget hurtigt omkring vejarbejdet, hvilket øger risikoen for påkørsel af medarbejderne.”

Derfor vil arbejdet arbejdet med at lægge nyt slidlag i rundkørslerne laves som om aftenen og natten så rundkørslerne på Hovedgaden i Jægerspris afspærres natten mellem søndag den 14. juni og mandag den 15. juni og på ny den følgende nat mellem mandag til tirsdag. Det sker fra kl. 18.00 til 06.00 begge dage.

Så snart arbejdet er færdigt, vil afspærringen blive fjernet igen.