Fik tværet skinkesalat ud i hovedet

Foto: Rigspolitiet

En 24-årig mand fra Frederikssund fik mandag eftermiddag tværet skinkesalat ud i hovedet ved en episode ved et supermarked på Søndre Ringvej i Roskilde.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man kl. 17.18 fik en anmedeldelse om slagsmål mellem to mænd på en parkeringsplads ved et supermarked, hvorfor politiet rykkede ud.

De var dog stoppet ved politiets ankomst.

Politiet undersøgte sagen og det viste sig, at en 24-årig mand fra Frederikssund og en 27-årig mand fra Vejby havde passeret hinanden på vej ind i supermarkedet. Den 24-årige havde i den anledning ytret sig nedladende om den 27-årige, der blot fortsatte ind for at foretage sit indkøb.

Da den 27-årige var kommet ud af forretningen og havde sat sig ind i sin bil, bemærkede han, at den 24-årige sad i bilen ved siden af. Den 27-årige var fortsat var irriteret over den 24-åriges bemærkninger, så han tog en hobbykniv i bilen og åbnede en netop indkøbt skinkesalat, som han efterfølgende tværede ud i ansigtet på den 24-årige, hvorefter de to mænd røg i slagsmål.

Ingen af dem kom til skade, og politiet sigtede dem begge for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved deltagelse i slagsmålet.

Den 27-årige blev tillige sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han havde taget hobbykniven i lommen og med uden for bilen, men uden at bruge den i slagsmålet.

Begge kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af deres strid på parkeringspladsen.