Anholdt for narkokørsel to gange på 54 minutter

Arkivfoto: Rolf Larsen.
Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 31-årig mand fra Slangerup blev to gange på blot 54 minutter natten til fredag taget i at køre narkokørsel.

Første gang var klokken 01.50 da han blev standset af en politipatrulje i Holbæk. Han fik udtaget en blodprøve, som til nærmere undersøgelse for cannabis og blev løsladt kl. 02.11 fra Holbæk sygehus, hvor blodprøven var blevet udtaget.

Men, den 31-årige var ikke færdig med at køre bil og klokken 02.46 fik en anden politipatrulje øje på den samme personbil et andet sted i Holbæk. Igen blev bilen standset og betjentene kunne konstatere, at det var den samme 31-årige mand, som sad bag rattet. Han blev igen sigtet og anholdt for narkokørsel, inden han efter en ny blodprøve på sygehuset blev løsladt.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 31-årige ikke ønskede at udtale sig til politiet i anledning af denne anden kørsel i bilen. Han vil derfor høre fra politiet, når de to blodprøver er blevet analyseret.