22-årig frederikssunder ny landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom

Tobias Weische. Foto: Dansk Folkepartis Ungdom.

22-årige Tobias Weische fra Frederikssund er blevet valgt som ny landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom.

Det skete på ungdomspartiets landsmøde, der i disse coronatider blev afholdt digitialt.

-Jeg er virkelig glad og stolt over valget som formand for Dansk Folkepartis Ungdom, og jeg vil lægge al den energi og tid, det kræver for at leve op til medlemmernes forventninger og tillid. Efter 7 år i ledelsen for Dansk Folkepartis Ungdom mener jeg, at jeg har den rette erfaring til at besidde posten som landsformand. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet sammen med den nye og yderst kompetente hovedbestyrelse som ligeledes blev valgt på årsmødet, udtaler Tobias Weische

Den nye landsformand meldte sig ind i Dansk Folkeparti og Dansk Folkepartis Ungdom tilbage i 2011, da han var 13 år gammel. Han har siden da besat en række poster i Dansk Folkeparti og Dansk Folkepartis Ungdom som lokalformand, politisk- og organisatorisk landsnæstformand samt kandidat til byrådet i Frederikssund Kommune, hvor han har siddet som stedfortræder for Lars Thelander Bostrøm og Europaparlamentsvalget i 2019.

Tobias Weische, der til dagligt studerer historie på Syddansk Universitet i Odense, overtager landsformandsposten efter Chris Bjerknæs, som har været landsformand i tre år.