16-årig knallertkører på sygehuset efter ulykke – var efterlyst af politiet

Ambulance
Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 16-årig dreng fra Jægerspris blev bragt til sygehuset i Holbæk efter et færdselsuheld i Nørre Asmindrup i Odsherred.

Uheldet skete ved 16-tiden, da den 16-årige kom kørende på knallert ad Gl. Nykøbingvej mod vest og kom for langt ud mod vejens midte i en højresvingskurve. I modsat retning kørte en 67-årig mand fra Nørre Asmindrup i sin personbil, da han i samme vejkurve blev strejfet af knallertkøreren, som væltede og kom til skade.

Den 16-årige knallertkører havde ikke hjelm på og han blev kørt til behandling på Holbæk Sygehus for et benbrud og til observation for en bule i hovedet.

Bilisten slap uskadt fra uheldet, men hans bil havde fået skader på venstre sidespejl og venstre side, oplyser Midt- og Vestssjællands Politi.

Efterlyst af politiet

Det viste sig, at den 16-årige var efterlyst af Nordsjællands Politi som forsvundet fra en institution i Frederikssund Kommune, hvor han burde opholde sig.

Uheldet skete i Midt- og Vestsjællands Politikreds og derfor blev både Frederikssund Kommune og Nordsjællands Politi underettet om færdselsuheldet.

Knallerten blev taget med til nærmere undersøgelse for eventuelle konstruktive ændringer.

Den 16-årige, der i sine effekter havde en ulovlig kniv og en dolk, fik på sygehuset udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, så han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret og knallerten undersøgt.