47-årig blev påkørt frontalt – ung mand tjekkede sin telefon

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 47-årig mandlig bilist fra Skibby var tirsdag eftermiddag involveret i et færdselsuheld på Slangerupvej ved Lynge.

Uheldet skete kort før klokken 16 da en 19-årig mandlig bilist fra Hørsholm kom kørende i sydgående retning, og mens han tjekkede sin telefon, som sad i en holder, svingede han over i modsatte kørebane, hvor han påkørte den 47-årige frontalt.

Ifølge Nordsjællands Politi skete der ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men den ene part klagede over smerter i nakke og bryst, og en ambulance blev derfor tilkaldt for en sikkerheds skyld.

De materielle skader var af et sådant omfang, at trafikken i en periode måtte dirigeres, indtil der var ryddet op efter uheldet.

Den 19-årige bilist blev efter uheldet sigtet for overtrædelse af færdselsloven.