Tre indbrud i Frederikssund

S_Salow / Pixabay

Nordsjællands Politi oplyser, at man i weekenden har modtaget tre anmeldelser om indbrud i Frederikssund.

Lørdag fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at der havde været indbrud i et hus på Byhøjen. Tyven var kommet ind gennem hoveddøren og fra stedet var der stjålet en mobiltelefon. Indbruddet skete på et tidspunkt mellem torsdag kl. 10 og fredag kl. 12.

Også et hus på Skoleparken har været udsat for indbrud.Det skete på et tidspunkt mellem fredag kl. 16.00 og lørdag kl. 08.45. Her var et vindue ind til et værelse blevet aflistet, så tyven kunne komme ind. Der er ikke noget overblik over hvad der er stjålet fra stedet.

På Stenager blev et hus udsat for tyveri kort før klokken 03.30. Tyven havde skaffet sig adgang til huset ved at afliste en rude i en terrassedør. Før tyven forlod huset, havde denne taget en spillekonsol og en tablet med sig.