Politiet slog til mod mulig narkohandel: Ung mand fra Frederikssund sigtet for besiddelse af hash

En 21-årig mand fra Frederikssund var blandt de festivalgæster, som blev kontrolleret, da politiet i nat slog til mod en lejr på Roskilde Festival, hvor man havde mistanke til, at der foregik narkohandel.

Kontrollen fandt sted kl. 04.50 da politiet undrede sig over adfærden hos flere mænd, der opholdt sig ved et telt. Adfærden hos mændene gjorde, at politiet formodede, at nogen måske handlede med narkotika.

Da politiet med flere patruljer nærmerede sig, løb en mand fra stedet og forsøgte at gemme sig. Politiet kunne dog kort efter anholde en 22-årig mand fra Brønshøj, som blev sigtet for besiddelse af en meget lille portion narkotika.

Ved kontrol af de øvrige trufne mænd ved teltet endte det med, at politiet sigtede en 21-årig mand fra Frederikssund for besiddelse af ét gram hash, en 28-årig mand fra København V for ca. 0,1 gram kokain og en 22-årig mand fra København S for besiddelse af 0,04 gram kokain. Den 22-årige blev dog også frihedsberøvet, idet han i forvejen var eftersøgt af Københavns Politi til fremstilling i fogedretten.